Biobrandstof

Biobrandstof

Maak jij de transitie naar schoner vervoer? Binnen ons netwerk voor biobrandstoffen tank je groengas (CNG), LNG of HVO100. Met onze tankpas tank je eenvoudig jouw favoriete biobrandstof en profiteer je van verschillende voordelen.
Biobrandstof

Biobrandstof

TotalEnergies ziet biobrandstof als een belangrijk onderdeel van de transitie naar emissievrij vervoer. Daarom ondersteunen en ontwikkelen wij verschillende programma's om brandstof uit biomassa te maken.

Alles weten over biobrandstoffen? Download onze gratis whitepaper.

Onze biobrandstoffen

H2 Tanken

Waterstof

We zijn ervan overtuigd dat waterstof een onmisbare schakel is in de energietransitie naar emissievrij vervoer. Daarom investeert TotalEnergies fors in het beschikbaar en betaalbaar maken van waterstof. 

Totalenergies Fleet Card Transparent

Tankpas

De tankpas van TotalEnergies biedt veel meer voordelen dan onderweg (bio)brandstof kunnen tanken. Met onze tankpas reken je ook carwash en shopartikelen af. Ook kun je er tol mee betalen. Wist je dat je hem ook als laadpas kunt gebruiken? Hierdoor is hij te gebruiken als multi-energiekaart.

Wagenparkcheck

Doe de GRATIS wagenparkcheck

Uit hoeveel voertuigen bestaat jouw wagenpark? En hoeveel kilometer en op welke brandstof rijden ze gemiddeld per jaar? En wil je weten hoe dat beter kan en hoe je CO2 kunt besparen? Neem de regie en krijg inzicht door het doen van onze Gratis Wagenparkcheck.

Truck Op De Weg

Speciaal voor transporteurs 

Jij als transporteur hebt specifieke services nodig. Op maat voor jouw bedrijf. Klik snel op de knop hier beneden, we hebben een pagina met producten en services speciaal voor jou!

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.