Duurzaam Auto Groengas CNG Biobrandstof

CNG

Heb jij een wagenpark dat rijdt op groengas (CNG)? Wij hebben een groot dekkend netwerk CNG tankstations. Wist je dat TotalEnergies de grootste leverancier van 100% groengas aan het wegverkeer is? Bekijk hier beneden onze oplossingen voor CNG.
Duurzaam Auto Groengas CNG Biobrandstof

Groengas

Groengas (CNG) is de duurzame variant van aardgas. Groengas wordt gemaakt van biogas dat ontstaat door plantaardig en dierlijk (rest)materiaal te vergisten. Bij de productie komt ‘biogas’ vrij. Dit wordt opgevangen en onder andere gebruikt om groengas van te maken, een duurzame en schone energie om op te rijden.

CNG-oplossingen

CNG Tanken (2)

Groengas tanken

Groengas is geschikt voor transport, bedrijven en personenauto’s. Tanken doe je bij een groot aantal TotalEnergies groengastankstations. Tankstations die de merknaam "PitPoint clean fuels", dragen vallen ook binnen het netwerk van TotalEnergies. 

Truck Op De Weg

Speciaal voor transporteurs

Als transporteur heb je specifieke services nodig. Ook als (zelfstandig) transporteur zijn wij er voor jou. Of je nu nationaal of Europees opereert, met de tankpas voor transporteurs stel jij zelf je dienstenpakket samen. 

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Onze groengas cases

Wij geven altijd specialistisch advies op maat, ook voor groengas. Bekijk hieronder cases van klanten die jou voor zijn gegaan.

Bekijk alle klantcases