LNG Truck

LNG

Met een volle tank LNG rijd je tot 1500 km. Daardoor is deze brandstof zeer geschikt voor zwaar transport, zoals Europees vrachtverkeer. Ook grote schepen kunnen varen op LNG. In heel Nederland en Europa beschikt TotalEnergies over tankstations waar LNG verkrijgbaar is.
LNG

Voordelen LNG

Een voertuig dat rijdt op LNG stoot minder schadelijke stoffen uit en heeft lagere brandstofkosten dan reguliere brandstof. Daarnaast is rijden op LNG extra voordelig door de LNG-stimuleringsregeling. Voor Nederlandse vervoerders met internationaal vervoer geldt geen accijns in België en Maut-voordeel in Duitsland.

LNG-oplossingen

LNG Deventer2

LNG bij TotalEnergies

TotalEnergies heeft sinds januari 2021 haar eerste LNG-tankstation in Deventer geopend. Het netwerk van LNG-tankstations is nog in ontwikkeling. Omdat LNG geschikt is voor vervoer over lange afstand, zet TotalEnergies in op uitbreiding van de tankstations op Europese hoofdroutes. Eind 2022 willen wij in Europa 350 aardgastankstations (groen gas, CNG en LNG) geïnstalleerd hebben.

LNG Tankinstructies
LNG Truck

LNG Tankinstructies

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Onze LNG cases

Wij geven altijd specialistisch advies op maat, ook voor LNG. Bekijk hieronder cases van klanten die jou voor zijn gegaan.

Bekijk alle klantcases