H2 Tanken

Waterstof

Waterstof (H2) is het meest voorkomende element op aarde en een zeer schone brandstof. Omdat TotalEnergies inzet op verduurzaming van mobiliteit, bouwt het aan een steeds verder uitbreidend netwerk van waterstoftankstations in Nederland en Europa.
H2 Tanken

Hoe werkt een waterstofauto?

Onder de motorkap van een waterstofvoertuig zit een brandstofcel. Wanneer zuurstof (aangevoerd vanuit buiten) en de waterstof samen komen in de brandstofcel ontstaat er elektriciteit. Dit is nodig om de elektromotor te laten draaien. Uit de uitlaat komt vervolgens alleen water.

H2 Waterstof

Waterstof en TotalEnergies

We zijn ervan overtuigd dat waterstof een onmisbare schakel is in de energietransitie naar emissievrij vervoer. Daarom investeert TotalEnergies fors in het beschikbaar en betaalbaar maken van waterstof. Onder andere door het bouwen van een netwerk waterstoftankstations in Nederland. In 2021 worden er drie nieuwe TotalEnergies waterstofstations geopend in Nederland. Houd onze blogs in de gaten voor meer informatie.

Voordelen van waterstof

Tankpas

Tankpas

Met de tankpas van TotalEnergies profiteer je van voordelen die jou veel tijd en geld besparen én heb je al je mobiliteitszaken goed geregeld. Ook heb je de mogelijkheid om met de tankpas onze biobrandstoffen te tanken. Wist je dat de tankpas ook beschikbaar is in combinatie met onze laadpas?

Wagenparkcheck

Doe de GRATIS wagenparkcheck

Uit hoeveel voertuigen bestaat jouw wagenpark? En hoeveel kilometer en op welke brandstof rijden ze gemiddeld per jaar? En wil je weten hoe dat beter kan en hoe je CO2 kunt besparen? Neem de regie en krijg inzicht door het doen van onze gratis wagenparkcheck.

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden