Alfen Eve Double Pro

Openbaar laadnetwerk

Onderweg je EV opladen? Kies een van de snelladers bij onze tankstations. Onder het genot van een vers broodje van Café Bonjour ben jij binnen 20 minuten weer op de weg. En je spaart nog loyaltypunten ook!
Laadpaal Laadpas

Vind een laadpunt

Heb je onze app My Card al? Daarin zie je direct de locatie en beschikbaarheid van laadpalen bij jou in de buurt. Zakelijke rijders kunnen zelfs een laadpaal reserveren!

Onderweg Laden

Vind een service station

Gebruik onze handige kaart om een service station van TotalEnergies te vinden. Niet alleen voor de ruim 400 stations in Nederland, maar ook in o.a. België, Duitsland en Frankrijk.

Gratis Pechhulp Ev

Gratis pechhulp

Onze Assistance is ook beschikbaar voor elektrische auto's. Scan de actie QR code op de snelladers die op de servicestations van TotalEnergies staan en ontvang vijf dagen gratis pechhulp. Dit geldt dus ook als jij bijvoorbeeld ergens met een lege accu staat.

Laadpaal Auto

Laadpaal aanvragen

Heb jij een suggestie voor een extra laadpaal in jouw regio? Zodat jouw ritten nog zorgelozer worden? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met jou. Wij breiden ons netwerk namelijk met en voor onze klanten uit!
Gebruik ons contactformulier om je suggestie door te geven.

Voor zakelijke gebruikers

Laadpaal reserveren
TotalEnergies heeft voor het consortium 'FLEX EV' snelladers ontwikkeld die voor zakelijke gebruikers op een bepaald tijdslot kunnen worden gereserveerd. Zo komen jouw voertuigen, of die van medewerkers en klanten nooit zonder stroom te zitten. Lees meer over dit project in onze FLEX EV case study.

Samen werken aan zero emissie
Wil je ons openbare netwerk zakelijk gebruiken? Of wil je samenwerken aan de realisatie van een nieuw, schoon tankstation? Neem contact op met onze Network Development Manager voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden. Bekijk hier de tarieven en gebruiksvoorwaarden.

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.