Fossiele Brandstof (1)

Reguliere brandstof

De transitie naar een duurzaam wagenpark gaat stapsgewijs. Jouw wagenpark zal daarom nog niet 100% elektrisch zijn. Gelukkig bieden wij nog steeds oplossingen voor reguliere brandstof aan. Met de Wagenparkcheck ontvang je gratis advies over de mogelijkheden voor het verminderen van jouw CO₂ uitstoot.
Fossiele Brandstof

Onze oplossingen voor reguliere brandstof

Met de tankpas van TotalEnergies kan je overal brandstof tanken en geniet je van de verschillende voordelen. De pas is ook beschikbaar als multi-energie variant waarbij je de transitie kunt maken naar een schoon wagenpark. Van brandstof naar biobrandstof zoals EV, groengas (CNG) of waterstof.

Brandstofoplossingen

Wagenparkcheck

Doe de GRATIS Wagenparkcheck

Heeft jouw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan moet je ieder jaar gaan rapporteren over de CO₂-uitstoot van het zakelijke verkeer en woon-werkverkeer van jouw medewerkers. Is deze uitstoot hoger dan de maximumnorm, dan heb je 4 jaar de tijd om maatregelen te nemen en de CO₂-uitstoot te verlagen.

Totalenergies Openbaar Netwerk1

Netwerk tankstations

Tank meer dan alleen benzine of diesel bij de tankstations van TotalEnergies. Je kunt bij ruim 400 tankstations terecht. Op elk station maak je gebruik van onze vertrouwde brandstoffen, maar vind je ook extra’s zoals een carwash of onze shop.

Truck Op De Weg

Speciaal voor transporteurs

Als transporteur heb je specifieke services nodig. Ook als (zelfstandig) transporteur zijn wij er voor jou. Of je nu nationaal of Europees opereert, met de tankpas voor transporteurs stel jij zelf je dienstenpakket samen. 

Square Logo TE

Vragen of opmerkingen?

Uiteraard helpen wij je graag. Neem contact op en we adviseren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.