Header Auto Op Weg 1920X550

Tankpas

Als wagenparkbeheerder of zelfstandig ondernemer kan het best een uitdaging zijn om de juiste tankpas te kiezen. Welke pas kies je dan? Lees snel verder, we hebben een tankpas voor je samengesteld die uitkomst biedt.
Tankpas

Tank- en laadpas

Met de tankpas van TotalEnergies profiteer je van voordelen die jou veel tijd en geld besparen én heb je al je mobiliteitszaken goed geregeld. Ook heb je de mogelijkheid om met de tankpas onze biobrandstoffen te tanken. Wist je dat de tankpas ook beschikbaar is in combinatie met onze laadpas?

Wash

Multi-inzetbaar

Eén tankpas waar je alles mee kan. Dat is waar TotalEnergies naar streeft voor haar gebruikers. Daarom biedt onze tankpas de mogelijkheid om de TotalEnergies carwash te gebruiken en te betalen in stationshops. Ook kan er tol mee worden betaald.

Totalenergies Tankstation Openbaar Netwerk1

Tanken en laden met één pas

Mogelijk rijd jij of collega’s uit jouw wagenpark momenteel zelf al een hybride voertuig. Het is onhandig om daarvoor twee of meer verschillende passen te moeten gebruiken. TotalEnergies biedt sinds kort een pas aan waarmee je kunt tanken én laden op één pas. Ideaal voor hybridewagens en vervangwagens.

Totalenergies Fleet Card Transparent

Veilig betalen

Om te verzekeren dat onze tankpas veilig is, hebben we een ‘anti-skimming’ EMV-chip toegevoegd aan onze passen. Een slimme toevoeging waardoor de veiligheid in het gebruik van de pas sterk toeneemt.

Hoe werkt het aanvraagproces?

Tankpas aanvragen

5 redenen om nu onze tankpas aan te vragen

  • Ontvang één overzichtelijk factuur
  • Hoge kortingen op tanken en carwash
  • Reken tol, carwash en shopartikelen af
  • Eenvoudig btw terugvragen
  • Tanken en laden op één pas
We sturen je door naar onze externe website
Truck Op De Weg

Speciaal voor transporteurs

Als transporteur heb je specifieke services nodig. Ook als (zelfstandig) transporteur zijn wij er voor je. Of je nu nationaal opereert, of Europees, met de tankpas voor transporteurs stel jij zelf je dienstenpakket samen. 

Square Logo TE

Vragen of opmerkingen?

Uiteraard helpen wij je graag. Neem contact op en we adviseren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

Bezig met laden

Klantverhalen

Wij geven altijd specialistisch advies op maat, ook voor tankpassen. Lees hieronder verhalen van klanten die jou voor zijn gegaan.

Bekijk alle klantcases