Truck Op De Weg

Elektronische tolbadge

Met de PASSango tolbadge van TotalEnergies hoef je niet langer stil te staan bij tolpoorten. Met de tolbadge betaal je eenvoudig én snel en ontvang je alle uitgaven op één overzichtelijk factuur. Ontdek de voordelen van PASSango hier beneden.
Vrachtwagen

Wat is PASSango?

PASSango is meer dan gewoon een telebadge voor vrachtwagens: PASSango maakt het beheer van tolbetaling in heel Europa eenvoudiger. Professionele transporteurs geven de voorkeur aan PASSango, omdat hij toegang biedt tot maximale kortingen van de verschillende spelers in het snelwegbeheer, door tal van aangepaste diensten aan te bieden, die het beheer van de vrachtwagenvloot vereenvoudigt.

Zo werkt het

Vraag de tolbadge bij ons aan. En installeer de badge in je voertuig na ontvangst. Kom je bij een tolpoort aan? Dan wordt herkend dat je een tolbadge hebt. De slagboom gaat automatisch voor je open. Betalen gaat gemakkelijk via onze factuur. Bekijk ook eens de video hier beneden.

Waar kan ik PASSango gebruiken?

Met PASSango kun je snel tol betalen in Duitsland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Oostenrijk. Ook de Øresund brug in Zweden en de Storebælt brug in Denemarken kun je zonder moeite passeren met onze tolbadge. We werken eraan om één tolbadge te ontwikkelen die je in heel Europa kunt gebruiken.

Uitleg PASSango
Passango Thumbnail

Hoe werkt PASSango? TotalEnergies

Tutorials

PASSango aanvragen

Vul onderstaande gegevens in om jouw aanvraag voor de Passango tolbadge in te dienen. Een specialist zal contact met je openemen om de aanvraag verder af te ronden.

Bezig met laden