Witte Auto's Op Rij Laden

Laadtarieven tijdelijk verhoogd

Als gevolg van de stijgende energieprijzen heeft TotalEnergies in overleg met de opdrachtgever de laadtarieven van publieke laadpalen in de Metropool Regio Amsterdam tijdelijk verhoogd.
Leestijd: 1 min
09-12-2022

De energiecrisis werkte al langer door in onze energierekening, boodschappen en de prijs aan de pomp. Tot vandaag heeft TotalEnergies Charging Solutions Nederland de prijs voor het laden bij publieke laadpalen in de Metropool Regio Amsterdam (de meeste gemeenten in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht) gelijk kunnen houden. Op dit moment is dat niet meer mogelijk.

In overleg met onze opdrachtgever (MRA-E) hebben wij vandaag (9 december 2022) daarom het tarief tijdelijk verhoogd naar € 0,46 per kilowattuur (excl. btw).

MRA-E en TotalEnergies willen dat elektrisch rijden een aantrekkelijk alternatief is en blijft voor rijden op benzine. Bij het vaststellen van het nieuwe tarief hebben wij daar rekening mee gehouden. De nieuwe prijsafspraken zijn tijdelijk. De tarieven worden elk kwartaal opnieuw vastgesteld. Bij dalende energieprijzen zal het laadtarief weer worden verlaagd.