Alfen Eve Double Pro

Laadpaal op werk

Op het werk je elektrische auto opladen brengt vele voordelen met zich mee. Vaak zijn de energietarieven lager dan thuis. Ook is het voor de gebruiker van de elektrische auto makkelijk om zijn auto op werk op te laden als deze toch stil staat. Scroll verder voor meer voordelen.
Alfen Single En Double

Eenvoudig bestellen

Klaar om een laadpaal te bestellen? We hebben speciaal voor jou een bestelplatform aangemaakt om je laadpaal zo eenvoudig mogelijk te bestellen. Deze is ook te gebruiken wanneer je een laadpaal thuis wilt installeren.

Bespreking

Aangepast aan jouw situatie

Welke laadpaal moet ik kiezen? Wat is de meest geschikte plek voor mijn laadpalen? Wij begrijpen maar al te goed dat je op dit moment met vragen zit. Wanneer je meer dan twee laadpalen besteld, nemen onze experts contact met je op. We zorgen hierbij dat geen enkele vraag van jou onbeantwoord blijft. Volledig afgestemd aan jouw situatie, zorgen onze experts vervolgens voor een volledig installatieadvies.

Laadpunten

Inzicht in verbruik

Door inzicht in het laadverbruik te hebben kun je precies zien welke persoon vaak gebruik maakt van de laadpalen op jouw terrein. Afhankelijk van je wagenpark kun je met deze data belangrijke zaken in één dashboard overzichtelijk weergeven. Handig!

EV Thuis

Hulp bij storing

Bij een eventuele storing van de laadpaal kun je het storingsnummer bellen dat op de paal staat. Meestal kan de storing op afstand verholpen worden. Is dat niet mogelijk, dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur jouw kant op. Als je het storingsnummer belt, houd het paalnummer bij de hand. Dit nummer staat op de laadpaal.

Wat zijn de stappen na het indienen van mijn aanvraag?

EV Laden (2)

Wist je dat...

Nick Vissers

Vraag Nick om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Nick. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.