Totalenergies (1)

Over ons

Energie vindt zichzelf opnieuw uit. Total is voortaan TotalEnergies. Jouw energietransitiepartner die adviseert en ondersteunt in je complete mobiliteitsbehoefte.
To become the responsible energy major.
Totalenergies

Oplossingen van A tot Z

Total wordt TotalEnergies. Wist je dat wij al bijna 100 jaar ervaring hebben in energie en mobiliteit? Als totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit voorzien wij in jouw volledige behoefte op het gebied van energie.

Wat je ook tegenkomt in de energietransitie, bij TotalEnergies Nederland faciliteren we alles wat je nodig hebt, van A tot  Z. Een partnership dat wij met je aangaan, ontzorgt jou en biedt zowel organisatorische als financiële voordelen.

Totalenergies Openbaar Netwerk

Multi-energie leverancier

Waar anderen stoppen bij de verduurzaming via elektrisch rijden, bieden wij uitkomsten uit de volledige energiemix. Is jouw wagenpark beter geholpen met rijden op groengas, LNG of waterstof? Dat kan ook.

TotalEnergies laden video

Net-zero in 2050

Het huidige energielandschap kent vele uitdagingen. We moeten onze CO₂-voetafdruk verminderen om klimaatverandering tegen te gaan. Dat gaat gepaard met strengere regelgeving en ingrijpende veranderingen in de wereldwijde energievoorziening. 

TotalEnergies streeft daarom naar een netto CO2 emissie van nul in 2050, samen met de rest van de Nederlandse samenleving. Dit is in lijn met ons doel om energie te leveren die betrouwbaarder, betaalbaarder en schoner is voor zoveel mogelijk mensen.

Totalenergies Logo

Onze nieuwe identiteit

  • Het logo
    De T en de E in TotalEnergies laten een symbool zien, de energiereis die we samen afleggen.
  • De naam
    TotalEnergies is een enkele naam, in het meervoud, voor alle energieën en alle talenten binnen de organisatie.
  • De kleuren
    Er zijn 7 kleuren, voor alle 7 energiesoorten. We gaan van de ene kleur naar de andere. De historische kleur van Total is het uitgangspunt voor deze transformatie.
Total wordt TotalEnergies
Totalenergies Logo

Total wordt TotalEnergies

Klantcases: verantwoorde energie

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Laat je inspireren door de oplossingen die anderen hebben toegepast in hun verduurzaming van vervoer.