Laadpaal Thuis

Laadpaal voor medewerkers aan huis

Stel je voor: je kunt je auto gemakkelijk thuis opladen. Geen stress - je rijdt altijd met een opgeladen voertuig weg. Een laadpaal aan huis maakt elektrisch rijden simpel en comfortabel. Start een laadsessie eenvoudig met je zakelijke laadpas, jij hoeft alleen maar de stekker aan te sluiten.
Auto Aan Laadpaal (1)

Een zakelijke laadpaal aan huis

Je werkgever kan een laadpaal bij jou thuis laten installeren. TotalEnergies regelt de installatie van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen, is meedenken over de beste plek voor je laadpaal. Wij regelen het plaatsen, aansluiten en in gebruik nemen van de laadpaal. Jij kunt altijd opgeladen de weg op.  

Zonnepanelen Dak

Eigen groene energie gebruiken

Heb je al zonnepanelen thuis? Of wek je op een andere manier groene energie op? Je kunt dan ook je eigen energie gebruiken om de auto op de laden – groen en hartstikke efficiënt.  

EV Thuis

Hulp bij storing

Lukt het niet om te laden? Dan kan je het storingsnummer bellen dat op de paal staat. Vaak kan de storing op afstand verholpen worden. Zo niet, dan sturen we zo snel mogelijk een monteur die kant op.  

Alfen Single En Double

Laadpaal krijgen als medewerker

Vraag je wagenparkbeheerder om een laadpaal voor je aan te vragen. Als de aanvraag bij ons binnen is, nemen we contact met de wagenparkbeheerder op om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. We vragen je vervolgens om informatie en zoeken naar een goede plek en manier om de laadpaal aan te sluiten.

Wat zijn de stappen na het bestellen van mijn laadpaal?

Wagenpark

Voor wagenparkbeheerders 

Wil je jouw wagenparkbeheerder enthousiast maken over een laadpaal aan huis? Of ben je zelf opzoek naar oplossingen voor het verduurzamen van jouw wagenpark? We vertellen je graag over de voordelen voor wagenparkbeheerders. Liever een laadplein op het terrein van je bedrijf? Ook daar kan TotalEnergies bij helpen. Met onze oplossingen voor zakelijke laadpleinen bieden we je werknemers en bezoekers met een EV de mogelijkheid om schoon van A naar B te rijden.

Veelgestelde vragen

Nick Vissers

Vraag Nick om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Nick. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.