Witte Auto's Op Rij Laden

Laadpaal voor je bedrijf

Een laadpaal op je werk of naast je bedrijf kan ontzettend handig zijn. Maar hoe werkt het installeren precies? En hoe vraag je er één aan? We vertellen je alles over jouw mogelijkheden voor een zakelijke laadpaal.

Wat heb je nodig om te laden op werk?

Wil je dat je medewerkers met een laadpas door het hele land kunnen laden? Of zorg je voor oplaadpunten op werk en thuis? Je kunt zelf kiezen.

Voordelen van een zakelijke laadpaal

Voor veel mensen betekent naar kantoor gaan dat de auto bijna 8 uur lang op dezelfde plek staat. Ideaal om dan de accu op te laden dus – vooral als je thuis (nog) geen eigen laadpaal hebt en afhankelijk bent van openbare laadpunten. Met een laadpaal van TotalEnergies ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een soepel installatieproces.

Wat zijn de stappen na het indienen van mijn aanvraag?

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Heb je besloten een laadpaal te kopen voor je bedrijf? Dan komen we eerst kijken wat je nodig hebt en wat bij jouw bedrijf past. Is een extra laadpaal naast je kantoor de oplossing of heb je een heel eigen laadplein nodig bijvoorbeeld. Daarna maken we een plan voor het plaatsen van de laadpunten. Daarbij kijken we ook naar je verduurzamingswensen. Als laatste maken we afspraken over het onderhoud van de laadpalen. Mochten er ooit een probleem zijn dan weet je hoe je bij ons terecht kunt.  

Wist je dat?

Als je jouw laadpaal zakelijk gebruikt kun je hier ook je laadpas voor gebruiken. Dan worden de kosten voor laden op je werk meteen door je werkgever gecompenseerd.  

Veelgestelde vragen

Wagenparkcheck

Bereken jouw CO₂ uitstoot

Heeft jouw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan moet je binnenkort ieder jaar gaan rapporteren over de CO₂-uitstoot van het zakelijke verkeer én het woon-werkverkeer van jouw medewerkers. Wij helpen je berekenen hoe die uitstoot nu is. 

Is deze hoger dan de maximumnorm?  Dan kun je nu in actie komen. Je hebt nog 4 jaar de tijd om maatregelen te nemen en de CO₂-uitstoot te verlagen. Wij kunnen je daar uiteraard bij helpen.

Biobrandstof

Betaal ook traditionele en biobrandstof

Is jouw wagenpark nog niet 100% elektrisch? Geen punt...  De TotalEnergies laadpas is ook een tankpas voor onze traditionele brandstoffen en biobrandstoffen. Zo maken we jouw wagenpark stap voor stap duurzaam.

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Nieuwe ontwikkelingen & duurzame tips