Witte Auto's Op Rij Laden

Laadpaal voor je bedrijf

Een laadpaal op je werk of naast je bedrijf kan ontzettend handig zijn. Maar hoe werkt het installeren precies? En hoe vraag je er één aan? We vertellen je alles over jouw mogelijkheden voor een zakelijke laadpaal.

Wat heb je nodig om te laden op werk?

Wil je dat je medewerkers met een laadpas door het hele land kunnen laden? Of zorg je voor oplaadpunten op werk en thuis? Je kunt zelf kiezen.

Laadpaal Laadpas

Voordelen van een zakelijke laadpaal

Een laadoplossing die past bij jouw bedrijf 

Ieder wagenpark is anders. Daarom krijg je bij TotalEnergies altijd een oplossing op maat en kijken we eerst wat je nodig hebt. Of je nou als ZZP’er één laadpaal kiest of een laadplein voor je hele wagenpark Met ruim 100 jaar ervaring aan mobiliteitsoplossingen vinden we er een voor elk bedrijf. We komen graag bij je langs om te kijken wat werkt voor jouw bedrijf. Zo denken we onder andere met je mee over: 

  • Hoeveel laadpalen heb je nodig? 
  • Wil je ook zelf energie opwekken en opslaan met bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak? 
  • Waar zetten we de laadpunten neer? 
  • Rekenen je medewerkers zelf af of met hun zakelijke laadpas? 
  • Zijn de laadpalen alleen voor medewerkers of mogen anderen ook laden?

Neem via onderstaande button contact met ons op als je een laadpaal wil aanvragen. Je kunt een losse laadpaal kopen voor je bedrijf maar ook meerdere laadpalen plaatsen naast je kantoor.  

Wat zijn de stappen na het indienen van mijn aanvraag?

Wist je dat?

Als je jouw laadpaal zakelijk gebruikt kun je hier ook je laadpas voor gebruiken. Dan worden de kosten voor laden op je werk meteen door je werkgever gecompenseerd.  

Veelgestelde vragen

Wagenparkcheck

Bereken jouw CO₂ uitstoot

Heeft jouw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan moet je binnenkort ieder jaar gaan rapporteren over de CO₂-uitstoot van het zakelijke verkeer én het woon-werkverkeer van jouw medewerkers. Wij helpen je berekenen hoe die uitstoot nu is. 

Is deze hoger dan de maximumnorm?  Dan kun je nu in actie komen. Je hebt nog 4 jaar de tijd om maatregelen te nemen en de CO₂-uitstoot te verlagen. Wij kunnen je daar uiteraard bij helpen.

Biobrandstof

Betaal ook traditionele en biobrandstof

Is jouw wagenpark nog niet 100% elektrisch? Geen punt...  De TotalEnergies laadpas is ook een tankpas voor onze traditionele- en biobrandstoffen. Zo maken we jouw wagenpark stap voor stap duurzaam.

Nick Vissers

Vraag Nick om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Nick. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Nieuwe ontwikkelingen & duurzame tips