EVCHARGE TOTAL 674 Copie 2 V2

Zakelijke laadpaal voor medewerkers

Rijdt jouw wagenpark al (deels) elektrisch? Dan kun je voor jouw medewerkers een laadpaal thuis plaatsen. We zetten dan een oplaadpunt op het eigen terrein van je medewerker. Bestel je een laadpaal bij ons dan regelen wij alles voor je.

Wat heb je nodig om werknemers thuis te laten laden?

Hoe werkt een laadpaal thuis voor medewerkers?

Je kunt als bedrijf zakelijke laadpalen plaatsen bij jouw medewerkers thuis. Wordt de laadpaal op eigen terrein geplaatst? Dan is hier geen vergunning voor nodig. Heeft de medewerker geen eigen parkeerplaats, dan kun je bij de gemeente een aanvraag doen voor een openbare laadpaal. 

Voordelen voor wagenparkbeheerders

Voor jou als ondernemer of wagenparkbeheerder zorgen we dat je altijd inzicht hebt in het verbruik van de laadpalen van je medewerkers. Hebben je rijders ook een laadpas van TotalEnergies? Dan compenseer je eenvoudig de laadsessies van je medewerkers. Eén overzicht aan het eind van de maand maakt jouw administratie nog overzichtelijker.  

Andere voordelen  

  • TotalEnergies regelt de installatie van A tot Z
  • Laad- en tankkosten overzichtelijk gefactureerd 
  • Altijd inzicht in het verbruik van je medewerkers 
Laadpaal Thuis

Een totaaloplossing

Bestel je een laadpaal bij ons, dan regelen wij alles voor je van A tot Z. Het enige wat je medewerker hoeft te doen is meedenken over de beste plek voor je laadpaal. Wij regelen het plaatsen, aansluiten en in gebruik nemen van de laadpaal.

EV Thuis

Compensatie laadkosten

Met een zakelijke laadpas van TotalEnergies in combinatie met een laadpaal bij ons wordt administratie nog makkelijker.  Wij kunnen de laadkosten van je werknemer(s) automatisch compenseren. Nooit meer declaraties en tankbonnen verwerken dus!

Laadpunten

Inzicht in verbruik

We laten precies zien wat het laadverbruik van je werknemer(s) is. Zo weet je bijvoorbeeld wie er vaak gebruik maakt van de laadpaal op zijn eigen terrein. Afhankelijk van je wagenpark kun je met deze data belangrijke zaken in één dashboard overzichtelijk weergeven. 

Wat houdt thuis laden in?
TotalEnergies laden video

Wat houdt thuis laden in? | TotalEnergies

Hoe vraag ik een laadpaal voor medewerkers aan?

Veelgestelde vragen

Nick Vissers

Vraag Nick om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Nick. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Nieuwe ontwikkelingen & duurzame tips