TotalEnergies laden video

Oplossing op maat

Nederland zit in een belangrijke energietransitie waar de wensen van ieder bedrijf weer anders zijn. Of je nu interesse hebt in een laadplein of laadcluster, wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw bedrijfsvoering.
Auto Aan Laadpaal (1)

Totaaloplossing

Ontzorgen, oplossingen bieden en meedenken. Dit is waar het in onze bedrijfsvoering om gaat. Wij staan garant om jou een totaaloplossing te bieden die past in de energietransitie. We kunnen het gehele traject verzorgen. Startend met de analyse en design van slimme laadoplossingen. Ook leveren wij de hardware en software om laadtransacties te kunnen verwerken. Tot slot regelen we de exploitatie van de laadfaciliteiten, onderhoud en zelfs, indien gewenst, het energiemanagement en de -energiecontracten.

Laadpaal Thuis

Oplossingen op maat

Ieder bedrijf is anders. Daarom bieden wij jou een oplossing die past binnen jouw bedrijfswaarden en het budget. Wij kijken bij elke laadoplossing samen met jou naar de mogelijkheden. Onze specialisten geven vervolgens een advies dat is aangepast aan jouw situatie.

Laadpaal Mobiel 2

Wist je dat...

Wij bezig zijn met de ontwikkeling van energiemanagement? Door inzicht in het laadverbruik te hebben kun je precies zien welke werknemer vaak gebruik maakt van de laadpaal op zijn eigen terrein. Afhankelijk van je wagenpark kun je met deze data belangrijke zaken in één dashboard overzichtelijk weergeven.

Nick Vissers

Vraag Nick om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Nick. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.