MRA E (1)

MRA-Elektrisch

Sinds september 2016 zorgt PitPoint in samenwerking met MRA-Elektrisch voor een verdubbeling van het aantal laadpunten in 80 gemeentes in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Per 2017 maakt PitPoint deel uit van TotalEnergies.
Leestijd: 1 min
05-08-2021

Het netwerk aan laadpalen dat in het verleden door PitPoint is geplaatst maakt nu deel uit van het uitgebreide netwerk van TotalEnergies. Inmiddels zijn ruim 7.500 laadpalen operationeel, een aantal dat blijft groeien. Het is de intentie om het aantal laadpunten uit te breiden naar in totaal 20.000 stuks. Het exacte aantal is afhankelijk van de vraag van elektrische rijders.

Op deze site vind je meer informatie over de uitbreiding van het laadnetwerk, waar je een verzoek kunt indienen voor een laadpaal, welke laadpassen je gebruikt en wie je kunt bellen voor meer informatie of eventuele storingen aan de oplaadpunten van TotalEnergies. Tevens kun je hier de gebruikersvoorwaarden MRA-Elektrisch bekijken.

Het antwoord op de meestgestelde vragen vind je snel in onze FAQ.

Laadpaal Totalenergies

Een laadpaal aanvragen

Heb jij een elektrische auto, maar nog geen laadpaal in de buurt? Op de website van MRA-Elektrisch kan je een verzoek indienen om het netwerk uit te breiden van de laadinfrastructuur binnen een deelnemende gemeente. Staat jouw gemeente niet in de lijst? Dan kan je bij jouw gemeente terecht voor informatie en/of het indienen van een verzoek.

Laadtarief

Binnen het MRA-E netwerk wordt een uniform tarief gehanteerd. Bekijk hieronder het actuele tarief.

Uitgelicht

Succesvolle samenwerking bij uitbreiding laadinfrastructuur: wat MRA-E betekent voor gemeente Houten.