Laadpaal Laadpas

Je laadpas in het buitenland gebruiken

Op zakenreis met je elektrische of hybride auto? Je kunt nu ook met de TotalEnergies laadpas naar het buitenland. De pas werkt bij alle laad- en tankstations van TotalEnergies en partners in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koningrijk én nog 15 Europese landen. Combineer je het laadpasabonnement met de Passango-tolbadge om ook voor tolwegen, bruggen en tunnels te betalen.
Totalenergies Fleet Card Transparent

Dé laadpas voor Europa

Met je laadpas kun je terecht bij alle laadstations van TotalEnergies en partners. Het werkt net als een pinpas: na het opladen reken je af met de pas. Met ons grote netwerk eigen laadstations en openbare oplaadpunten kan je langs je route even opladen. Internationale ritten met je laadpas zijn dus geen probleem.    

Haal meer uit je laadpas

Met de laadpas kun je meer dan alleen opladen in het buitenland, je kunt er van alles mee tijdens je reis. Aan het eind van je reis vind je alle aankopen netjes op één overzicht terug in je online Mobility Business Portal. Dat is lekker makkelijk declareren of bijhouden in je administratie.  

Brandstof tanken 
Heb je een hybride voertuig? De laadpas werkt ook om brandstof mee te betalen. Je kunt er alle traditionele brandstoffen gewoon mee tanken.

Tol betalen met de PASSango-tolbadge 
Voeg je de PASSango-tolbadge toe aan hetzelfde abonnement? Dan kun je die gebruiken om tolwegen, bruggen en tunnels mee te betalen. Alles komt dan overzichtelijk op dezelfde factuur. 

TotalEnergies Shop & Café Bonjour 
Ook iets voor jezelf? Bij de TotalEnergies Shop en Café Bonjour betaal je het kopje koffie tijdens het laden gewoon met de laadpas. 

Elektrisch rijden in het buitenland

Met je elektrische voertuig naar het buitenland is allang geen toekomstdroom meer. Je kunt met onze laadpas op steeds meer plekken laden – onder andere in de hele Benelux, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en nog 15 landen.

Hoe werkt het aanvraagproces?

Laadpas aanvragen

5 redenen om nu onze laadpas aan te vragen

  • Ontvang één overzichtelijk factuur
  • Grootste netwerk van Benelux
  • Reken tol, carwash en shopartikelen af
  • Eenvoudig btw terugvragen
  • Tanken- en laden op één pas
Pagina opent in een nieuw venster

Veelgestelde vragen

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden