EV Laden1

Elektrisch laden in Utrecht

Op deze pagina vind je meer informatie over het elektrisch laden in Utrecht. Ook kun je hier de laadkaart voor deze omgeving vinden en lees je meer over de integratie van Pitpoint in TotalEnergies.

Gemeente Utrecht heeft in 2016 voor PitPoint gekozen om 230 publieke laadpalen te exploiteren. Inmiddels heeft TotalEnergies de activiteiten van Pitpoint overgenomen. Wij zorgen tot eind 2023 voor de exploitatie van het bestaande netwerk van openbare laadpalen.

Naast service, onderhoud en het verhelpen van storingen verzorgt TotalEnergies ook in de inkoop van groene stroom. Op deze website kun je een gratis laadpas aanvragen van The New Motion en bekijk je de gebruiksvoorwaarden van TotalEnergies/PitPoint oplaadpunten.

Gebruiksvoorwaarden laadpalen

Lees hier de gebruiksvoorwaarden van oplaadpunten in beheer door TotalEnergies.

Meer over laden in Utrecht

Voor meer info over laden in Utrecht verwijzen wij je door naar de pagina van Gemeente Utrecht. Hier zijn o.a. de laadkaart en tarieven te vinden.

Map Utrecht

Bekijk onze laadkaart

Wil jij weten welke laadpalen bij jou in de buurt staan? Klik op de knop hier beneden en bekijk de locaties met bijbehorende tarieven.

Hoe werkt het?

Storingen

Roos Van Der Ploeg (1)

Vraag Roos om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Roos. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden