Den Haag

Laadpalen in Den Haag

Een laadpaal in Den Haag is zo gevonden. Een dagje strand of excursie naar de Tweede Kamer? Je elektrische voertuig opladen doe je bij een van onze openbare laadpalen. Goed om te weten: onze laadpalen in Den Haag zijn geschikt voor ieder elektrisch voertuig. Zo rijd je aan het eind van je dagje Hofstad opgeladen naar huis.
Totalenergies Fleet Card Transparent

Voordelig opladen met de TotalEnergies laadpas

Altijd snel en voordelig opladen bij onze laadpunten in Den Haag doe je met de TotalEnergies laadpas. Daarmee kan je afrekenen bij alle laadpalen van TotalEnergies en partners. Altijd een goede prijs en al je oplaadsessies netjes in één overzicht. 

Laadpaal 1

Overzicht laadpalen in Den Haag

Op zoek naar een openbaar laadpunt in Den Haag? Vind een laadpaal bij jou in de buurt via onderstaande knop.

Totalenergies Tankstation2

Laadpalen bij tankstations in Den Haag

Hieronder vind je een overzicht van oplaadpunten in Den Haag bij tankstations. Je kunt hier eenvoudig snelladen met jouw TotalEnergies laadpas. 

Waarom laden bij TotalEnergies in Den Haag?

Met ruim 400 TotalEnergies tankstations in Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Dat is ook in Den Haag het geval. Bij TotalEnergies Express, onze onbemande tankstations, laad of tank je voordelig en snel. Je hoeft namelijk niet te wachten op mensen voor je in de rij.

Lees meer over TotalEnergies Express

Veelgestelde vragen

Laadpaal locaties in de buurt van Den Haag

  • Nootdorp 
  • Delft