TotalEnergies laden video

Groeiend netwerk snelladers

Onderweg EV laden? Met de EV Laadpas van TotalEnergies kan je terecht bij ons grote netwerk van 200.000 laadpunten in 35 Europese landen. Deze bevinden zich in de openbare ruimte of op laadstations. Maar de service stations van TotalEnergies bieden meer dan dat. Maak gebruik van de vele extra’s zoals onze Wash of Shop.

De nieuwe snelladers vind je hier:

- Amsterdam: station Marwijk Kooy (Route)
- Capelle aan den IJssel: station Alexandrium (Route)
- Houten: station De Staart (Route)
- Leusden: station De Horst (Route)
- Vliedberg station Heerarendskerke- vliedberg (Route)
- Delft station Kruithuisweg (Route)
- Schiebroek station Inz Schiebroek (Route)
- Barendrecht station de Boom (Route)

Ook TotalEnergies service station Ruisbroek in België is voorzien van een (snel)laadmogelijkheid met 175 kW laders. Deze laadmogelijkheden zijn te vinden langs de E19 in beide richtingen. 

Duurzaamheid

De komst van het elektrisch laadstation draagt bij aan de missie van TotalEnergies in Nederland en België om verder te verduurzamen.

TotalEnergies in Nederland en TotalEnergies in België werken hard aan de uitbreiding van het tankstations netwerk met schone brandstoffen als groengas, waterstof, LNG en elektriciteit. Dagelijks zetten wij ons in voor betere energie die betaalbaarder, betrouwbaarder en schoner is én toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

Onze ambitie is dan ook om de leider te worden op het gebied van verantwoorde energie: to become the responsible energy major.

BENEFIC-subsidie

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van het BENEFIC-project, dat deel uitmaakt van het Europese programma "Connecting Europe Facility", gefinancierd door de Europese Commissie.

BENEFIC is een grensoverschrijdend en innovatief project voor de ontwikkeling van laad- en tankinfrastructuur voor alternatieve brandstoffen voor transport. Het BENEFIC-project ondersteunt TotalEnergies in Nederland en België in het uitbreiden van haar HPC (High Power Charger) netwerk. 

Square Logo TE

Vragen of opmerkingen?

Uiteraard helpen wij je graag. Neem contact op en we adviseren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

Bezig met laden