Laadpaal Laadpas

Laadpas voor MKB

Rijdt een deel van je wagenpark al hybride of volledig elektrisch? Dan hebben wij een handige laadpas speciaal voor MKB voor je: de TotalEnergies Fleet Card. Daarmee kun je makkelijk opladen en tanken door heel Nederland. Zonder rommelige administratie – wel zo makkelijk.
Laadpaal Laadpas

De voordelen van de MKB laadpas

De laadpas van TotalEnergies maakt jouw leven gewoon wat makkelijker.

  • Werknemers hoeven geen bonnen meer te bewaren en in te leveren. Alles staat overzichtelijk in je eigen online omgeving: Mobility Business portaal. Hier beheer jij ook de passen, limieten en gegevens. 
  • Alles centraal geregeld. Jij kiest aanvullende brandstoffen (indien van toepassing), de mogelijkheden voor aanvullende aankopen en een maximumbedrag of volume per tankbeurt. 
Laadpaal Laadpas(Vertical)

Hoe werkt de TotalEnergies laadpas voor mkb?

Met de TotalEnergies laadpas kun je bij alle laadpunten van TotalEnergies en partners in het openbare netwerk terecht om je laadsessies af te rekenen. We hebben een groot netwerk van oplaadpunten in de hele Benelux. Bij onze eigen oplaadpunten en tankstations krijg je ook nog eens korting op laden en carwash én kun je ook je shopaankopen met de pas betalen. 

Heb je een hybride wagenpark? Je kunt met je laadpas ook traditionele brandstoffen tanken. Zelfs LNG, CNG, en HVO100 tanken is mogelijk.  

Hoe werkt het aanvraagproces?

Aanvragen laadpas MKB

5 redenen om nu onze laadpas aan te vragen

  • Ontvang één overzichtelijk factuur
  • Grootste netwerk van Benelux
  • Reken tol, carwash en shopartikelen af
  • Eenvoudig btw terugvragen
  • Tanken- en laden op één pas
Pagina opent in een nieuw venster

Veelgestelde vragen

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden