Amsterdam (3)

Laadpalen in Amsterdam

Op zoek naar een laadpaal in Amsterdam? Je elektrische voertuig opladen kan door de hele stad bij een van de openbare laadpalen van TotalEnergies. Met een volle accu rijd je zo van Bos en Lommer naar de Bijlmer – en terug. Goed om te weten: onze oplaadpalen in Amsterdam zijn geschikt voor ieder elektrisch voertuig.
Totalenergies Fleet Card Transparent

Voordelig opladen met de TotalEnergies laadpas

Altijd snel en voordelig opladen bij onze oplaadpunten in Amsterdam doe je met de TotalEnergies laadpas. Daarmee kan je afrekenen bij alle oplaadpunten van TotalEnergies en partners. Altijd een goede prijs en al je oplaadsessies netjes in één overzicht.

Laadpunten Amsterdam

Overzicht laadpalen in Amsterdam

Op zoek naar een openbaar laadpunt in Amsterdam? Vind een laadpaal bij jou in de buurt via onderstaande knop.

Totalenergies Tankstation2

Laadpalen bij tankstations in Amsterdam

Zoek je een laadpaal bij een tankstation, zodat je tijdens het opladen even koffie of iets anders kunt halen? Dan zit je goed bij deze oplaadpunten in Amsterdam: 

Waarom laden bij TotalEnergies in Amsterdam?

Met ruim 400 TotalEnergies service stations in Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zo ook in Amsterdam. Bij TotalEnergies Amsterdam Marwijk Kooij kun je 24/7 terecht. Je auto direct door de wasstraat halen? Ook dat is hier geen enkel probleem. 

 

Klantervaringen in Amsterdam

''Ruime gelegenheid om bij te komen na een lange rit op de parkeerplaats en om te tanken en in vergelijking met andere tankstations +/- 4 a 5 cent goedkoper per liter benzine. In het station is een behoorlijke sortering van broodjes, koffie, frisdranken maar ook autobenodigdheden koelvloeistof, motorolie ruitenwisservloeistof'' - Leendert over TotalEnergies Marwijk Kooij 

''Goede pomp, goedkoper dan landelijke adviesprijs, 24/7 open, vriendelijke bediening'' – Iwan over

Veelgestelde vragen

Laadpaal locaties in de buurt van Amsterdam

  • Diemen 
  • Haarlem 
  • Almere