Houten (5)

Laadpalen in Houten

Een laadpaal in Houten is nooit ver weg. Zo rij je altijd helemaal opgeladen de Rondweg weer op. Goed om te weten: welk type elektrisch voertuig je ook hebt, onze laadpalen in Houten zijn geschikt voor alle aansluitingen.
Totalenergies Fleet Card Transparent

Voordelig opladen met de TotalEnergies laadpas

Altijd snel en voordelig opladen bij onze oplaadpunten in Houten doe je met de TotalEnergies laadpas. Daarmee kan je afrekenen bij alle oplaadpunten van TotalEnergies en partners. Altijd een goede prijs en al je oplaadsessies netjes in één overzicht. 

Laadpaal 1

Overzicht laadpalen in Houten

Op zoek naar een openbaar laadpunt in Houten? Vind een laadpaal bij jou in de buurt via onderstaande knop.

Totalenergies Tankstation2

Laadpalen bij tankstations in Houten

Zoek je een laadpaal bij een tankstation, zodat je tijdens het opladen even een broodje of snack kunt halen? Dan zit je goed bij TotalEnergies Houten de Staart.

Waarom laden bij TotalEnergies in Houten?

Met ruim 400 TotalEnergies tankstations in Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zo ook in Houten. Bij TotalEnergies Houten de Staart kun je 24/7 je auto opladen. Van 6.00 tot 23.00 uur kun je op doordeweekse dagen terecht in de shop voor een kop koffie of ander verfrissend drankje.

 

Klantervaringen in Houten

''Prima tankstation en mooie shop. Oogt schoon en netjes. Erg verscholen vanaf de weg maar gelukkig zijn de borden niet te missen.'' - Sec  

''Dit tankstation staat er altijd netjes en verzorgd bij. Opgeruimd en schoon. Bijna alle personeelsleden doen hun werk goed en zijn vriendelijk.'' - Patrick 

Veelgestelde vragen

Laadpaal locaties in de buurt van Houten

  • Utrecht 
  • Vianen 
  • Driebergen