Laden Met De Fleet Card

Welkom bij TotalEnergies

Op deze pagina vind je meer informatie over laadpalen bij bedrijven of semi-publieke locaties. Je kan hier de gebruikersvoorwaarden en tarieven inzien, krijgt antwoord op veelgestelde vragen en leest meer informatie over het aanvragen van een laadpaal voor jouw bedrijf.

De laadpalen van TotalEnergies zijn op steeds meer plaatsen in Nederland te vinden. Op publieke locaties maar ook op wagenparken bij bedrijven. Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun laadpaal op eigen terrein naast privégebruik ook beschikbaar te stellen voor klanten en bezoekers. Een aantal van hen stellen we op deze pagina graag aan je voor door middel van een aantal klantcases.

TotalEnergies wil zo transparant mogelijk zijn naar alle gebruikers van onze laadpalen en daarom laten we je op deze pagina zien welk tarief je nu eigenlijk voor je laadsessie betaalt en wat de gebruiksvoorwaarden zijn. Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je terug in onze FAQ.

Tarievenlijst

Ben je benieuwd naar het tarief voor het gebruik van de laadpaal op jouw locatie? Klik op onderstaande button om onze tarievenlijst te bekijken.

Gebruiksvoorwaarden

Onze gebruiksvoorwaarden zijn in te zien voor alle eindgebruikers van onze laadpalen. Klik op de knop hieronder om de voorwaarden van onze laadpalen te bekijken.

EV USP 1

Een laadpaal op eigen terrein

Het is zeer waarschijnlijk dat je naast laden in het publieke domein of op locatie ook laadt op het werk. Wij hebben ruim ervaring met het plaatsen van laadpalen of laadstations voor bedrijven en geven graag advies over hoe jij de transitie naar duurzaam vervoer het beste kunt aanpakken. Lees hier meer over op onze detailpagina.

Veelgestelde vragen

EV Klantcases

Interesse in EV voor jouw eigen bedrijf? Lees hier onze EV-gerelateerde klantcases voor overheden, klein-, midden-, en grootzakelijk.

Storingen