Utrecht

Laadpalen in Utrecht

Vanuit Utrecht heel Nederland verkennen in je elektrische voertuig? Dan moet je wel met een volle batterij wegrijden bij een laadpaal in Utrecht. Gelukkig heeft TotalEnergies een ruim aanbod aan openbare laadpalen in de Domstad. Ook handig: de oplaadpunten in Utrecht zijn geschikt voor elk type elektrisch voertuig.
Totalenergies Fleet Card Transparent

Voordelig opladen met de TotalEnergies laadpas

Altijd snel en voordelig opladen bij onze oplaadpunten in Utrecht doe je met de TotalEnergies laadpas. Daarmee kan je afrekenen bij alle oplaadpunten van TotalEnergies en partners. Altijd een goede prijs en al je oplaadsessies netjes in één overzicht. 

Utrecht (1)

Overzicht laadpalen in Utrecht

In Utrecht vind je bij de volgende plekken een laadpaal:

Totalenergies Tankstation Openbaar Netwerk1

Laadpalen bij tankstations in Utrecht

Je kunt ook opladen bij veel van onze tankstations in de regio Utrecht. Handig als je gelijk ook even zelf wilt bijtanken. Kijk op dit kaartje voor alle tankstations in de buurt. Tip: zet het filter ‘EV’ aan om te zien waar je ook kunt opladen. 

Waarom laden bij TotalEnergies in Utrecht

Laden bij TotalEnergies betekent dat je rijdt op 100% groene stroom. Zo blijft elektrisch rijden ook echt groen. Daarnaast hoef je nooit lang te zoeken naar een oplaadpunt. Want naast de laadpalen in Utrecht hebben we ruim 10.000 oplaadpunten door heel Nederland. Altijd wel eentje in de buurt dus.  

Laadpaal aanvragen in Utrecht 

Een openbare laadpaal aanvragen in Utrecht die je bij de gemeente zelf. Dat kan als je bijvoorbeeld een laadpaal in de straat wil hebben omdat je zelf geen plek hebt voor een privé laadpaal. Op de website van de gemeente Utrecht lees je alles over het aanvragen, de voorwaarden voor een laadpaal en het proces van een nieuw laadpunt plaatsen.  

Veelgestelde vragen

Laadpaal locaties in de buurt van Utrecht

  • De Bilt
  • Bilthoven
  • Zeist

Nieuwe ontwikkelingen & duurzame tips